Mijn naam is Gerda Meijer-Prins. 
 
Ik houd ervan om uit papier iets moois en eigens te creëren.

In stevige - liefst glossy - tijdschriften zoek ik naar gekleurd fotomateriaal waarmee ik werken wil en dat bij elkaar harmonieërt. 
Vervolgens kerf ik daaruit hetgeen ik nodig heb voor mijn creaties.

Mijn werk is 2-dimensionaal.

Voor wie nieuwsgierig is naar waar ik zoal verder nog in mijn leven mee bezig ben hoeft alleen maar mijn gedichten te lezen. Een kijkje in mijn diepste innerlijk. Welkom!
 Mandala’s: hiertoe werd ik in het begin van mijn papierkunst geïnspireerd.
In dit werk geef ik vorm aan dat wat binnenin mij speelt en om aandacht vraagt.
 
De mandala kan iets in de mens aanraken en een ieder zal deze "vertalen" vanuit zijn/haar persoonlijk gevoel. 
 
   

Overig papierwerk: alles waar ik inspiratie voor voel, dieren, kinderen.


Gedichten: In dichtvorm uit ik mijn diepste innerlijke gevoelens, processen die op dat moment in mijn leven om aandacht vragen. Zo verkrijg ik inzicht daarin.

Deze zijn geïnspireerd door mijn levens visie: leven volgens een Cursus In Wonderen ( A Course In Miracles) en volgens de leer van Jed Mc Kenna.   

Ik heb hierdoor geleerd: al mijn gevoelens van onvrede, van pijn te onderzoeken, te doorvoelen, te omarmen, mezelf af te vragen: wat wordt er in mij aangeraakt? Welke overtuigingen over mijzelf geloof ik hier? En.....is dit waar voor mij? Hiermee geef ik steeds meer ego stukken op, zie ik dat alles en iedereen op mijn weg een spiegel voor mij is, waardoor ik mijn slachtofferschap los kan laten en verantwoordelijkheid kan nemen voor alles dat mij schijnt te gebeuren. Zo word ik me steeds meer bewust, herinner me steeds meer wie ik Werkelijk ben! 
Mijn waarneming van alles verandert hiermee, gaat over van angst naar Liefde, bevrijding, ruimte, lichtheid en innerlijke vrede (de cursus noemt iedere waarnemingsomslag een wonder).